Tuesday, September 29, 2009

Nestabilities Labels one

Den skønne Spellbinder Nestabilities Labels one er perfekt til små kort. Jeg synes formen er super flot! Her 2 små kort med henholdsvis en vaskebjørn og en lille ugle.
Til kortet med vaskebjørnen har jeg brugt Bo Bunnys lækre Chocolate Dot til grund kort. Vaskebjørnen er fra stempel sættet "woodland creatures" fra Hero Arts, og er farvelagt med Promarkers. Baggrundsstemplet "Thanks" er nogle scraprester jeg har fået fra Pia............jeg skal vist lige have hørt hende hvad det er for et stempel - det er faktisk ret sødt :0)
Nederst den søde lille ugle (B4951) også fra Hero Arts, ligeledes farvelagt med Promarkers. Den lille Lavendelgren den sidder på er hentet i Pias have (lol). Baggrundsstemplet her er det super flotte "Old letter writing" stempel, som jeg er blevet helt vild med.
Tak for alle jeres søde og konstruktive kommentarer!
Ha´ en dejlig aften
Sanne

8 comments:

Helle Sahl said...

Så fik du dine labels one. De er da også på fantastiske. Super kort du har lavet og jeg er da helt vild med den lavendel.

pia overgaard said...

Ihhh, hvor er det en sød idé at sætte uglen på en lavendel! Jeg gad da godt at få så velduftende et kort :-) Lækre kort!!!

Sanne said...

Nej Helle - de er skam klippet i hånden, men de er øverst på ønskesedlen :0)

Heidi said...

waw klippet i hånden - pil du bare dem af ønskelisten ;o) De er rigtig søde dine kort og sikke en god ide med lavendel :o)

Karina said...

Meget flotte kort. Jeg har desværre ingen Nestabilities og ingen maskine til dem, men de er ret lækre. Og det er forøvrigt den lille vaskebjørn også.

Nancy said...

I love these wonderful little cards...they are lovely in the soft neutral colors~So cute!

Hellemor said...

Super sød kort som altid. Jeg vil gí Pia ret, sød ide med lavendlen.
Nøj, Sanne du er godt nok tålmodig med hensyn til Spellbinders Labels One. Jeg kunne ikke vente med at købe den. De er så smarte og det bedste er at de ikke fylder ret meget.

Virginia L. said...

I am dreaming about Label one! I don't have it yet! It's on my MUST list! Thanks for showcasing it. I want it NOW (LOL)!