Friday, November 20, 2009

Lucys Challenge

Lucy Abrams har en Challenge på hendes Blog, hvor man skal lave et kort i kraft, lyserød og lyseblå - Yummy farver! Jeg har lavet dette kort med kraft som baggrund stemplet med soft blossom shadow ink og baggrundsstemplet raindrop. Nederst har jeg sat et velourbånd på i en sart lyserød overlappet af et stykke sart rosa karton kørt igennem CB og en embossing folder. Med let hånd har jeg filet på mønstret med sandpapir for at få lidt effekt på. Sommerfuglen er stemplet på kraft med soft blossom shadow ink og så har jeg leget lidt med bomuldssnor.....viklet det rundt om antennerne og sat en rosa perle på toppen. De små lyseblå pom pomer er sat på for at få et loden udtryk :) Lucy Abrams has her first challenge on her blog where you have to create a card using the colours pale pink, aqua and kraft. YUMMY COLORS! I made this card for the challenge. The background in kraft is stamped with softblossom shadow ink from Hero Arts and the lovely background stamp raindrop. I used a pale pink velvet ribbon and a pale pink paper. I used sand on the paper for the great effect that it gives to this lovely paper with a coordinating colour core. The heart winged butterfly is stamped on kraft with soft blossom shadow ink and the I have been playing with some cotton yarn on the butterflyes antenna. For a loden expression I used pom poms on its body.

16 comments:

CinnamonSally said...

Sanne another lovely card, you have so many posts lately and they are all amazing, where do you find the time!!!

Heidi Ann said...

Det er blevet et rigtig fint kort... Skønne farver hn har valgt til en challenge.. Jeg krydser fingre for at du vinder..

Tiffany said...

Oh that is so pretty Sanne, really love the technique you used on the soft pink paper, love the tiny pom poms on the butterfly too!

Lucy Abrams said...

Oooh - so CUTE Sanne. Love the trim and embossing. So glad you played along. Thank you.

Hellemor said...

Super enkelt og flot kort. Sjov ide med popponnerne. Hvor det embossed mønster flot. Håber at du vinder.

Du er så flitting at jeg slet ikke nåede at skrive til din forringe kort. De er SÅ lækre. i sær det første. Det har et flot soft look.

God fredag aften.

Nancy said...

A touch of whimsy, a bit of sophistication....another beautiful card by Sanne!!

mette wad said...

Den sommerfugl er altså bare skøn, men den er absolut ikke blevet mindre skøn af at du har pyntet den :-) Vild flot kort og ja sikke dejlige farver.

Lin said...

Love your card, Sanne! The cuttlebug folder on that paper looks so nice! And I really like your blog header - did you design that yourself?

Alice Wertz said...

oh~~ your butterfly is too cute Sanne! love the pom pom body! so creative!!!

Suzanne C said...

Beautiful! Lovely embossing background;

Dotty Jo said...

So pretty, love that pink Cuttlebugged paper - perfect for Lucy's challenge! Jo x

Virginia L. said...

What a creative take on Lucy's challenge! The butterfly is beautiful with that lovely background!!

Jill said...

Great entry for Lucy's challenge! I love all of the textures on this card!

Diana said...

Love the pom pom's on the butterfly!

dustypenny said...

Fun card!

Brit Swiderski said...

Gorgeous card! The embossing adds so much- love it! Wonderful job :)