Saturday, March 20, 2010

Sweet wonderful you

Så blev det endlig weekend. Efter to hårde weekend´s først med Scrap i det jyske og i sidste weekend Convention i Middelfart har vi nu en weekend helt uden planer - SKØNT! Her har jeg lavet to kort med det søde forholdsvid nye clear stamp sæt "Sweet Wonderful You" fra Hero Arts. Sættet er særdeles velegnet til farvelægning og jeg kan forestille mig de sødeste fødselsdagkort / invitationer til små piger med dette stempelsæt! Baggrunde på det nederste kort er stemplet med baggrundsstemplet "woodgrain pattern".
After two very hard weekends with Scrap Conventions I finally have a weekend with no plans - SUPER! I have made these two cards with the lovely clear stamp set "Sweet Wonderful You" from Hero Arts. For you who like to color stamps this is a great set. For birthday cards / invitations for little girls this set is super cute, too. The background on the last card is stamped with the lovely background stamp "woodgrain pattern".
Have a wonderful day!
Sanne

8 comments:

Alice Wertz said...

super sweet cards, Sanne! l love those cute dolls! =) Have a lovely weekend, my dear friend! =)

Grete said...

Ja det er godt nok også noget af en opgave i har været på, og så 2 weekender i træk, selv om det er sjovt at deltage i de store arrangementer, så ved jeg at det også er hårdt at stå på en stand en hel dag, og så skal man jo ikke glemme, at der også er en del arbejde både før og efter. Men vi er jer dybt taknemmelig over at I gider, uden Standende ville det jo ikke være det samme. OG I GJORDE DET FANTASTISK.
Super søde kort, den dukke er da fantastisk, minder mig lidt om barnebarnets "Bratz" dukker.

Dotty Jo said...

Oh so sweet - these are both lovely! Enjoy your weekend, Jo x

Hellemor said...

To rigtig søde tøsekort og i nogle dejlige farver. Jeg kan godt forstå at du glæder dig til en fri weekend. Det har været et kæmpe arbejde. Det må være næste weekend Pia holder kursus hos dig. Så er det på den igen.

Håber at du nyder weekend.

Virginia L. said...

I love the colors you use for the dolls! SO sweet! Have a relaxing weekend! xo

Dawn said...

Such a cute set- your cards are very sweet Sanne

Suzanne C said...

Adorable cards and glad you will have some relaxing and ink time!

Jill said...

Cute, cute, CUTE! Love each of these!