Saturday, April 24, 2010

Konfirmations kort

Imorgen tager min datter Nina toget til Sønderjylland, hvor hun er inviteret over til sin gode venindes konfirmation. Jeg har lavet dette kort til anledningen - et kort med mine yndlings materialer, farver og stempler. På kraften har jeg stemplet sommerfugle fra "Antique Engravings" med Hero Hues chalk ink "Snow". Det søde papir i rosa med sommerfugle er "Firefly" fra Flights of Fancy. De påsatte sommerfugle er stemplet på bagsiden af "firefly papiret" og pyntet med en perle. For at markere at det er et konfirmationskort har jeg bundet et lille rustikt kors på med en naturfarvet twine.

Tomorrow my daughter will go by train to the southern part of Denmark. She is invited for her best friends Confirmation. I made this card for the occation - a card with my favourite materials, colors and stamps. I used the lovely Hero Hues chalk ink "Snow" for the white butterflies stamped on the kraft.The lovely pink PP with butterflies is Firefly form Flights of Fancy. The butterflies from "Antique Engravings" are stamped on the backside of the "Firefly paper" and decorated with a pearl. To indicate that it is a confirmation card I tied up a little rustique cross with the nature twine.

Thanks for popping by!
Sanne

12 comments:

Suzanne C said...

Wonderful confirmation card. Love the charm and the paper along with the beautiful butterflies.

Alice Wertz said...

so pretty! the pink strip is the perfect touch! love this!!

Barb said...

Love this card, Sanne! So pretty with the soft pink! The butterflies stamped on the back of the paper turned out so gorgeous!! Wonderful job! :)

Dawn said...

A really lovely card Sanne... and what a perfect image for a confirmation

Helle Sahl said...

Hvor er det smukt. Meget inspirerende.

Heidi said...

I like Sanne - det er super smukt. Hvor hyggeligt hun skal deltage i sin venindes konfirmation, jeg havde også min veninde med da jeg blev konfirmeret og syntes dagen var meget bedre fordi hun var med ;o)

Fortsat rigtig god weekend

Helle Kjul said...

Hvor er det et smukt kort - sommerfuglene er vildt søde.
Rigtig god weekend.

Karina said...

Det er et superflot kort. Jeg kan rigtig godt lide de hvide sommerfugle i baggrunden, som jeg også har skrevet på Flickr. Jeg har prøvet alle mulige hvide sværter for at få den effekt, men det var lige som om at kraften suger al farven til sig. Så øv til at jeg købte den forkerte hos Pia sidst, jeg købte nemlig Staz on...
Tak fordi du skrev materialerne.
God lørdag aften til dig.

Nancy said...

I love what you do with butterflies...this is so lovely, soft and pretty!

Hellemor said...

WAAAUU, Sanne. Hvor er det et smukt kort. Jeg er vild med mønsterpapiret som passer perfekt til de stemplede sommerfugle på baggrunden og de påsatte sommerfugle. Ligesom Karina kan jeg heller ikke få det hvide sværte til at blive så tydeligt på kraft. Kan også se at jeg har købt den forkerte sværet.

Håber at Nina får en god tur til veninden.

Stamping Cafe said...

This is so gorgeous and perfect, Sanne!! Love everything about it!

BTW, LOVE your new profile photo!! :) Have a beautiful weekend!!

Tiffany said...

Beautiful, love all the butterfly goodness on this! And I adore your new profile picture!