Saturday, May 08, 2010

Fra og Til en sød blogven.....

Som I måske kan huske lavede jeg mig en lille adressebog over de blogvenner jeg har, som er så søde til at skrive søde og konstruktive kommentarer på min blog. Ideén med adressebogen var/er, at jeg så som tak for kommentarerne sender dem en personlig hilsen. Det er noget af det jeg selv holder aller mest af ved denne hobby, at modtage kort fra venner i hele verden  - det er så dejligt at komme hjem og tømme postkassen og så er der brev med et smukt hjemmelavet kort. Det sidste jeg selv modtog var fra min søde ven Alice i USA. Er det ikke smukt med det lille fuglebur?

Some month ago I made my own address book with addresses of my blog friends. One of the most wonderful things that goes with this hobby is to receive a special, homemade card from a friend somewhere in the world. That last one I received is this beauty from Alice. Isn´t that just wonderful with that little birdcage?

Jeg sendte dette kort til min danske blogven Jette, som trofast skriver søde kommentarer til mine indlæg.
Jeg har brugt Hero Arts Chalk Inks til dette enkle kort. Først har jeg stemplet baggunden med "Old Letter Writing" stemplet og derefter med "Three Ferns". Jeg punchede et lille hul i kortet til den søde lille fugl fra "Antique Engravings". Teksten er fra sættet "Truely appreciated", som var et af de sæt jeg valgte som præmie, da jeg blev udtrukket til Fab 5 winner i April challengen på HeroArts bloggen.

Rigtig god weekend til jer alle og tak for jeres søde kommentarer!
Sanne

I send this card to my Danish blogfriend Jette who always write sweet comments on my posts here at my blog.
I have used HeroArts Chalk Inks. First I stamped with the elegant "Old letter writing" stamp for the background. After that with "Three Ferns" and then punched a hole for the little bird from "Antique Engravings". The text is from the set "Truly appreciated" which was one of the stamps I chose for my Fab 5 price in the April Challenge at HeroArts!

A nice weekend to you all and thanks for leaving all your kind comments!
Sanne

10 comments:

Dawn said...

Sanne - your card from Alice is just lovely. It is so nice getting a card from a blogging friend somewhere in the world.... the card you sent to Jette is also very beautiful. Love the little circle with the bird

Karina said...

Hvor er det nogle smukke kort, både det modtagne og det du har lavet til Jette. Elegant måde, du har brugt Fernstemplet på. Det ligger lidt herhjemme og samler støv. Måske jeg skulle finde det frem igen. ; )
Du må have en god kreativ weekend.

donna mikasa said...

You are so lucky to receive one of Alice's creations! And Jette was lucky as well to receive your lovely card! Hope you are having a great weekend, Sanne!

Jacqueline said...

Beautiful card from Alice - such gorgeous inspiration for your card to your friend - just so lovely!

Grete said...

Rigtig fint kort du har modtaget fra USA, det er da en super god idé med at sende kort til sine blog venner. Jeg var rigtig glad for den jeg modtog fra dig, desværre er jeg ikke selv så god til det med at få sendt kort, men måske jeg skulle prøve at blive bedre.
Super flot det kort du har sendt til Jette, jeg er vild med stemplet "tree ferns", rigtig flot som du har anvendt den.
Rigig god lørdag til dig.

Jette / ma11edina said...

Og jeg blev bare SÅ glad da jeg åbnede postkassen og så det fine kort fra dig...1000 tak!! Det er ikke bare en god ide, men der er også smukke tanker bag...essensen af hele vores hobby og det at glæde andre med det man selv holder så meget af. Jeg vil helt klart selv prøve at blive bedre til at sende en lille personlig hilsen, uden at der behøver være en anledning som sådan! Og jeg nyder hver gang at besøge din blog, den emmer af kreativitet, farver og livsglæde!!
Rigtig god weekend til dig.

Jenny said...

Wonderful cards!!! :) :) :) :) Hope you can play this week in my challenge... I posted a new one today. And I will have some awesome prizes coming up in the next few challenges!! :) :) :) :) :) :) have a great weekend!!

Fru Larsen said...

Fantastisk kort - i skønne farver, og sød lille bog også!

Alice Wertz said...

so happy that you liked my card! =) your card for Jette is gorgeous!! beautiful stamping! i love it!

Suzanne C said...

Lovely card from Alice and beautiful card to Jette! Love the design!